ALDI TALK ALDI Markt
Print
ALDI TALK - Mobiel internet met ALDI.

FAQ

Onderwerpen

Kan ik ook vanuit het buitenland bellen?

Uiteraard kunnen ALDI TALK-klanten in het buitenland bellen. Het enige wat ze daarvoor moeten doen, is +32, gevolgd door het landnummer zonder de nul en ten slotte het telefoonnummer in België. Eveneens via SMS kunt u op deze manier uw vakantiegroeten versturen.
 
Als ALDI TALK-klant bent u wereldwijd in meer dan 200 landen bereikbaar. In die landen kunt u ook SMS-berichten verzenden en ontvangen. Zelf bellen is momenteel in meer dan 60 landen mogelijk.

Onze huidige roaming-prijzen:

Binnenkomende gesprekken in het buitenland1
in EU-landen 0,06 €/min.
in VS/Canada 0,65 €/min.
in de rest van de wereld                vanaf 1,20 €/min.

Alle vermelde prijzen zijn in euro per minuut en inclusief BTW. Binnen de EU worden ontvangen oproepen aangerekend per seconde. Oproepen ontvangen in zone VS/Canada, Wereld 1, Wereld 2 worden per minuut aangerekend.

Uitgaande gesprekken in het buitenland naar een vast netwerk/mobiel netwerk1
Vanuit EU-landen naar EU-landen 0,22 €/min.
Vanuit EU-landen naar VS/Canada 0,90 €/min.
Vanuit EU-landen naar de rest van de wereld vanaf 
1,80 €/min.
Vanuit VS/Canada naar EU-landen 0,90 €/min.
Vanuit VS/Canada naar de rest van de wereld vanaf
1,80 €/min.
Vanuit de rest van de wereld naar EU-landen en de VS/Canada vanaf
1,80 €/min.
Vanuit de rest van de wereld naar de rest van de wereld vanaf
1,80 €/min.

Alle vermelde prijzen zijn in euro per minuut en inclusief BTW. Uitgaande gesprekken vanuit een EU-land naar en EU-land worden aangerekend per seconde na de eerste 30 seconden. Roaminggesprekken in Zone VS/Canada, Wereld 1, Wereld 2 worden per minuut aangerekend.

Verzending van SMS in het buitenland1
SMS uit EU-landen naar EU-landen 0,07 €/SMS
SMS uit EU-landen en VS/Canada naar de rest van de wereld 0,39 €/SMS
SMS uit de rest van de wereld naar de rest van de wereld 0,39 €/SMS
Ontvangen SMS in het buitenland 0,00 €/SMS

 

Verzenden van MMS uit het buitenland1
MMS uit EU-landen 0,25 €/MMS
MMS uit de rest van de wereld 0,25 €/MMS

Deze tarieven zijn indicatief en kunnen gewijzigd worden. KPN Group Belgium kan niet garant staan voor het netwerk van haar roamingpartners in het buitenland en de functionaliteiten ervan.

De lijst van de landen is bij de prijslijst voor de roamingdienst bijgevoegd.

1) Alle MEDIONmobile tarieven zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van KPN Group Belgium nv, zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik en zijn enkel van toepassing voor nationaal gebruik, speciale nummers en diensten van derde partijen uitgezonderd. Je kan gebruik maken van diensten van derde partijen, maar dit verbruik zal je worden aangerekend bovenop je eventuele bundels. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207, …), internationale oproepen en roaming te weten te komen, kan je naar de website www.medionmobile.be surfen of bel je naar 1976 via MEDIONmobile (0,13 € per minuut) of naar +32 2 200 62 00 via om het even welk ander netwerk (extra kosten indien je uit het buitenland belt). Alle prijzen die worden vermeld, zijn in euro opgegeven en zijn inclusief de momenteel geldende btw.

Was het antwoord behulpzaam?

MEDIONmobile E-Plus